mandag den 23. juni 2014

Varm tur-anbefaling for ham, hende, dig og dem

Sommeren er over os, og sommerferien står for døren. Det betyder mere tid til at lave ting sammen med dem du holder af, og har du ligesom jeg små børn, ja så er her opskriften på en super tur, der både tilgodeser ham, hende, dig og dem:-)

Tag toget til Nørreport station og vupti, lander du midt i en byggeplads (som det kan blive en udfordring, at slæbe sønnen væk fra, hvis han altså er lige så skudt i maskiner som Richard). 

Derfra går I til Rosenborg Slot, og du kan fortælle de små lidt om det danske kongehus generelt, eller særligt i forhold til Rosenborg Slot om Riddersalen med kroningstronen bevogtet af de tre sølvløver og skatkamrene under slottet, hvor kronerne og kronjuvelerne ligger (du kan også bare digte en historie om prinser og prinsesser;). 

Fra slottet gik vi over voldgraven via den lille gangbro, der fører til Kongens Have, og her er der bl.a. mulighed for at gå på legeplads, spise frokost på et skovturstæppe og soppe i springvandet (... er ikke sikker på, at det sidste er helt tilladt, men det var en meeeeget varm dag... og "de andre gjorde det også").

Og så til den store finale: Hele sommeren fra 1. juni til 31. august spiller Marionetteatret i Kongens Have kl. 14 og kl. 15 hver dag undtagen mandag. I hver sæson præsenteres to nye opsætninger, og lige nu vises "Et lille fremskridt", der handler om en opfinder. Målgruppen er fra 2 år og op, men det kan ses af alle aldre. Kirsten (10 måneder) var i hvert fald helt opslugt, og da jeg for to år siden havde Laura og Richard med derinde for første gang, var det også en stor succes, ligesåvel som da "min" store pige Nana så det som 10 årig. 

Do it! Do it! Do it!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar