torsdag den 19. december 2013

Tid til at tage det med ro og julehygge

Det har været lidt stille herinde, hvilket slet ikke giver mening i en måned med mmm så meget hygge. Årsagen er, at min bedre halvdel har været 8 dage i San Diego - tiden før er gået med at forberede, og tiden efter er gået med at restituere, for det kræver altså sit, at være alene med 3 børn under 3 år;-)

Nu er han imidlertid hjemme igen, julehumøret er højt hos store og små, og i morgen starter juleferien♡

I dag skulle min søster, nevø og niece have været på besøg til juleboller, leg og gaveudveksling. De blev forhindret, hvilket selvfølgelig var super ærgerligt, men det endte med at blive sådan en god eftermiddag alligevel, bl.a. fordi der nu var tid til at tage det med ro og fuldstændig i børnenes tempo - kender du de dage, hvor alt bare går op i en højere enhed? 

Da jeg hentede Laura og Richard, faldt Kirsten i søvn på vejen hjem. Det regnede så Richard ville gerne hoppe i vandpytter, og Laura valgte "blomster" til vores nye vaser. Da vi kom hjem, sov Kirsten videre, hvilket gav os mulighed for at hygge med at lave lidt julepynt. Eftermiddagen endte med at flyve afsted, hvorfor vi kun lige var gået i gang med at spise julebollerne, da far kom hjem♡


Ingen kommentarer:

Send en kommentar