mandag den 6. maj 2013

Weekendens loppefund: Når nu man er tvilling og Morfar har været politibetjent...

I weekenden holdt beboerne på Teglholmen, Sluseholmen og Frederikskaj loppemarked på TDCs parkeringsplads. Selv havde vi booket intet mindre end en dobbelt-stand - det er nemlig meget praktisk med loppemarked lige uden foran ens lejlighed, når man skal flytte inden så længe:-). Vi fik solgt en masse, og som det nu hører sig til også købt lidt: 
Jeg var på udkig efter en lille dukke-seng til Laura, da hun ELSKER at putte sine dukker. Da jeg fik øje på denne dukke-køje-seng, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være den. Dels fordi Laura og Richard på sigt selv skal sove i køjeseng, og så er konceptet ligesom introduceret. Dels fordi der er plads til to dukker, hvilket i mit hoved giver ekstra god mening, når Laura nu er tvilling:-) 

Pris inkl. 2 dyner og puder: 25 kr.

Til Richard havde vi håbet på at finde en af de små Dantoy plastic-motorcykler i rød, gul og blå. Vi ville helst have fingre i en Dantoy politi-motorcykel, men mente, at det ville blive for svært, da de er i ret høj kurs. Ikke desto mindre var det netop, hvad vi fandt - og hvad er bedre til en lille fartbølle på 2 år, hvis morfar har været politibetjent og nu har en stor BMW-motorcykel?

Pris: 45 kr.

Arkiv billede fra i sommers:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar